Panacur – Past Injector – 5gr

9.95 incl. btw

Panacur Pasta voor Honden en Katten

Panacur Pasta is een effectief, breed werkend ontwormingsmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor honden en katten. Deze praktische pasta biedt een gemakkelijke manier om uw huisdier te ontwormen en is ook effectief tegen Giardia-infecties.

Beschrijving

Toepassing

Panacur Pasta kan eenvoudig worden toegediend na de maaltijd. Plaats de pasta direct achter op de tong van uw huisdier voor de beste opname. Alternatief kunt u de pasta door het voer mengen, zodat uw huisdier het gemakkelijk opneemt.

Inhoud en Dosering

Elke injector bevat 4,8 gram pasta, wat overeenkomt met 900 mg fenbendazol. De injector is gemarkeerd met 18 streepjes, die elk staan voor eenheid van 50 mg fenbendazol. Volg deze doseringsrichtlijnen:

  • Volwassen katten: 3 eenheden per 2 kg lichaamsgewicht gedurende 2 dagen.
  • Kittens, puppy’s en volwassen honden: 1 eenheid per kg lichaamsgewicht per dag gedurende drie opeenvolgende dagen.

Eigenschappen

  • Breedwerkend ontwormingsmiddel
  • Effectief tegen Giardia
  • Eenvoudig toe te dienen als pasta of gemengd met voer
  • Inhoud: 4,8 gram per injector

Bijwerkingen

Hoewel Panacur Pasta over het algemeen goed wordt verdragen, kunnen sommige huisdieren bijwerkingen ervaren zoals braken of diarree. Indien uw huisdier ernstige of ongebruikelijke reacties vertoont, neem dan contact op met uw dierenarts.

Let op

Voor een optimale effectiviteit is het belangrijk om de bijsluiter te lezen voordat u Panacur Pasta gebruikt. Vergeet ook niet dat bij een Giardia-infectie aanvullende hygiënische maatregelen noodzakelijk zijn om herbesmetting te voorkomen.

Zorg voor de Gezondheid van Uw Huisdier

Met Panacur Pasta biedt u uw huisdier een effectieve en gemakkelijke oplossing voor ontwormen. Zorg ervoor dat uw huisdier gezond en gelukkig blijft door regelmatig te controleren op parasieten en de nodige maatregelen te nemen!

Extra informatie

Gewicht .03 kg