Welkom Onze Katten Kittens In Memoriam Show Informatie De Noor Contact Links   Home

 

Dit najaar weer nieuwe plannen

 

Welkom op de website van Cattery Tikvah!

 

Hier kunt u meer lezen over onze poezels en Noorse Boskat kittens die we zo af en toe fokken.

 

Op dit moment zijn we de trotste bezitters van 15 katten, waaronder 9 Noorse Boskat dames Gianna, Aphrodite, Amaoenet, Chanel, Chloť ,Domina, Eve, Elza en Faline, 4 kastraten Athene, Belle de Jour, Babylou en Inferno en 2 HTK castraten. Hier thuis staan de katten, samen met de paarden op de 1ste plaats. Onze katten hebben het gehele huis tot hun beschikking en hebben buiten in de tuin ook een plek om lekker te ravotten.

 

De poezels worden ingeŽnt, ontvlooid en ontwormd en de dames en heer waar ik mee fok zijn via DNA getest op FIV/FeLV, GSDIV, PKDef en PRA. Onze heer, Aafje & Belle zijn inmiddels ook negatief getest op HCM/PKD/CIN.

 

De cattery is in 2011 begonnen en is aangesloten bij Mundikat en zijn tevens lid van Neocat. Alle kittens die bij ons geboren worden beschikken over een stamboom, een paspoort & een gezondheidsverklaring. Tevens zijn de kittens vrij van GSDIV en PKDef. Indien Inferno de vader is van de kittens zijn deze ook nog eens PRA vrij.

 

Wij fokken af en toe een nestje kittens en proberen deze met alle liefde en zorg op te laten groeien. Wij verwachten van de nieuwe eigenaren natuurlijk hetzelfde. Mocht U meer informatie willen hebben over de kittens of wilt u vrijblijvend op visite komen, neem dan contact met ons op.

 

Wie weet tot ziens,

 

De Butlers van Cattery Tikvah

 

Trainingen Social Media

Laatste Update

 

Nieuwe showuitslagen:

  • Rebel wordt Premior

  • Babylou wordt Premior

  • Elza wordt Kampioen

Wij verwelkomen Tikvah's Faline 

Butler volgt momenteel KattenGenetica Cursus & Wtb Besluit Houders van Dieren - Honden & Katten

 

Cattery Tikvah - Nadine vd Bergh - Cardinaels - © 2011-2018