Het gezicht achter Tikvah’s

Mijn naam is Nadine Cardinaels, 45 lentes jong, met een enorme passie voor flora & fauna en fotografie.

Van jongs af aan hou ik me al bezig met fotograferen. Eerst met een analoge camera, daarna een digitale, een digitale spiegelreflex en inmiddels met een digitale systeem camera. Ik heb diverse foto workshops, een cursus Digitale fotografie gevolgd, tevens ik verdiep me in alles wat met fotografie te maken heeft. In mijn vrije tijd ga ik graag op pad om al het moois van de natuur vast te leggen.

In het dagelijks leven heb ik een fulltime baan als Commercial Coördinator bij een olie/gas maatschappij en ben ik eigenaar van een online dierenwinkel. Mijn vrije uren besteed ik aan mijn dieren en fotografie.

Samen met mijn partner ben ik de trotse bezitter van een kleine cattery met 18 katten, waaronder 17 Noorse Boskatten en 1 huis, tuin en keuken kat die regelmatig model staan.

Ik kan zeggen dat ik engelen geduld heb wanneer het om dieren gaat. Ik neem altijd ruim de tijd om alle huisdieren zo knap mogelijk op de foto te zetten. Naast de standaard huisdieren, vind ik het ook geweldig om bijzondere dieren en vogels op de foto te zetten. Dit uiteraard omdat ik dat niet dagelijks tegenkom.

Ik fotografeer met een Nikon Z6 II Systeem camera en diverse mooie objectieven.