Biografie

Mijn naam is Nadine Cardinaels, 41 lentes jong, met een enorme passie voor flora & fauna en fotografie. Van jongs af aan hou ik me al bezig met fotograferen. Eerst met een analoge camera, daarna een digitale en inmiddels met een digitale spiegelreflex. Ik heb geen fotografie opleiding gevolgd, maar heb diverse workshops achter de rug, een cursus Digitale fotografie en ik verdiep me in alles wat met fotografie te maken heeft.

In het dagelijks leven heb ik een fulltime baan als Commercial Coördinator bij een olie/gas maatschappij, maar probeer elk vrij uurtje te besteden aan mijn dieren en fotografie.

Ik de trotse bezitter van de ggk hengst Boris en de BWP ruin Wellington. Naast mijn paarden bezit ik nog 15 katten, waaronder 13 Noorse Boskatten en 2 huis, tuin en keuken katten die samen met mijn knappe mannen regelmatig model staan.

Apparatuur

Nikon D7000 Digitale Spiegelreflex camera

Reserve: Nikon D70S Digitale Spiegelreflex camera

hierbij gebruik ik de volgende objectieven;

  • Nikkor 18-700mm
  • Nikkor AF-S 70-300mm, f4,5-5,6 incl. UV filter
  • Nikkor AF-D 50mm, f1,8
  • Sigma APO 50-150mm, f2,8 incl. UV filter
  • Sigma 105mm, f2,8, EX DG Macro incl. UV Filter
  • 5 in 1 reflector

Naast mijn objectieven beschik ik over een kleine mobiele studio bestaande uit 2 studioflitslampen. 4 papieren achtergronden (zwart-wit, turquoise en creme) & 3 stoffen achtergronden (créme, kersen en donkerbruin). Met mijn kleurenfilters kan ik sinds kort ook lichtblauw, lila, roze, geel en lichtgroen aanbieden. Photoshop kan ook wonderen verrichten!