Recensies

Heb jij een fotoshoot gehad? laat dan per mail een recensie achter! Dan zorg ik dat hij op de website komt. Tevens is het mogelijk om op Facebook een reactie achter te laten.

Hieronder treft u enkele recensies.

Cattery Spoffer – Melanie Huygen –   Datum: 20 juni 2020 

Iedere fotoshoot met Nadine is een feestje voor mijn dieren en mijzelf.

Zelfs de meest avontuurlijke (lees lastig te fotograferen) kittens weet ze perfect vast te leggen op de gevoelige plaat. En als er een kat voor zijn beurt  vol enthousiasme door het beeld dendert omdat die niet genoeg kan krijgen van Nadine en haar camera, dan krijgt het betreffende model alle tijd om te shinen. De rest komt daarna vanzelf weer aan de beurt. 

Zowel honden als katten die het allemaal wat spannend vinden, krijgen alle tijd om op hun gemak te raken. Met het motto ‘niets moet, alles mag, zolang de dieren het leuk vinden‘, krijgt Nadine werkelijk alle dieren met een blij hoofd op de foto.

Ook wanneer ik zakelijk wat foto’s nodig heb, kan ik op haar rekenen. Nog altijd staat het plezier voor de dieren voorop. Maar haar professionaliteit zorgt ervoor dat ik kan rekenen op de foto’s zoals ik ze in mijn hoofd al bedacht had. Voor ons is Nadine de perfecte fotograaf!

Cattery Nolicatz – Nicole van der Voort 

Datum: 14 januari 2018 

Met heel veel geduld heeft Nadine mijn nesten Blauwe Russen prachtig vast weten te leggen. Hoe ongeduldig de kleine rakkers ook waren, Nadine nam alle tijd om ze stuk voor stuk op de foto te zetten. Super blij met haar geduld en met de prachtige foto’s. Voor mij was dit zeker geen eenmalige actie! Topper, nogmaals dank je wel!

Cattery Binbuzca – Willem van Schijndel   

Datum: 12 december 2016   

Waarom ik 5 sterren geef nou omdat ik echt bewondering heb voor Nadine hoe ze heel geduldig en met volle liefde de dieren op de gevoelige plaat weet vast te leggen. heb nu div fotoreportages van haar mee gemaakt en gezien en tot nu toe vind ik het geweldig vooral dat geduld wat ze heeft en dan de trukendoos die ze elke keer weer open trekt om maar aandacht te krijgen van de dieren een duif na doen is haar favoriet . en dat is niet dat ik haar ook persoonlijk ken want als het niets zou zijn krijg ze van mijn ook een eerlijk antwoord nogmaals onwijs bedankt voor de mooie foto’s en hoop er nog lang van te mogen genieten je bent een topper  

American Baraké Bully’s – Esther Heemskerk-Baraké   

Datum: 10 december 2016   

Nadine kwam foto`s maken van onze nest American bully pups, Omdat de pups pas 4 weken oud waren konden wij niet naar haar toe komen maar dat was geen enkel probleem! Op het afgesproken tijdstip stond ze netjes voor de deur met haar auto vol met studio spullen en binnen no- time was ons huis omgetoverd tot een fotostudio! Ze is op de grond gaan liggen en heeft 9 pups met alle geduld prachtig op de foto weten te zetten! Weglopen, omdraaien, geeuwen, in slaap vallen of plassend op het kleedje heeft ze 3 uur lang met een lach op haar gezicht en vol met liefde voor haar werk en voor dieren de foto`s gemaakt! Met prachtige resultaten! Lieve nadine onwijs bedankt voor de super gezellige dag! De fantastische foto`s en je engelen geduld! Liefs Esther, Hugo en Glynn!