Welkom Biografie Tarieven Portfolio Publicaties Recencies Nieuws Contact Links Home

 

Tarieven


 

Ik neem altijd ruim de tijd voor een fotoreportage. Vooraf kan ik niet precies vertellen hoelang een reportage duurt. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw wensen en de manier waarop het dier/model zich laat fotograferen. De invulling van de reportage mag u uiteraard zelf bepalen. Over het algemeen neem ik tussen de 50 en 500 foto's per opdracht.

 

U kunt kiezen voor de volgende opties:

 

Dierenfotografie vanaf:

€ 35,-

Studio fotografie vanaf:

€ 45,-

Nest fotografie vanaf

€ 75,-

Puppy / Kitten pakket vanaf:

€ 120,-

 

Dierenfotografie:

Uw huisdier of paard wordt in de buitenlucht op lokatie gefotografeerd. Het is natuurlijk wel prettig als het mooi weer is. Ik neem geen foto's wanneer het druilerig of regenachtig weer is. We maken dan ook altijd 2 afspraken omdat ik niet altijd kan inschatten welk weertype het wordt. Deze optie kan uitsluitend in het weekend en tijdens de zomermaanden in de avond.

 

Studiofotografie

Uw kleine huisdier kan hier thuis in de studio worden gefotografeerd of bij u in huis. Uit ervaring zou ik voor thuis fotografie kiezen. Een dier in zijn eigen omgeving is altijd makkelijker te fotograferen dan in een nieuwe omgeving. Dit is uiteraard aan u. Helaas kan ik geen katten ontvangen in mijn eigen huis ivm overdracht bacterien in mijn cattery.

 

Nestfotografie

Heeft u een nestje kittens of puppies, dan kom ik graag langs om deze op de foto te zetten. Ik neem ruimschoots de tijd om alle pups/kittens op de foto te zetten zodat u en de nieuwe eigenaren er een leuke herinnering overhouden.

 

Puppy/Kitten pakket

Met deze optie krijgt u 3 fotoreportages in 1 jaar. Op deze manier kunt u goed zien hoe uw nieuwe huisdier groeit en veranderd. De eerste fotoshoot is op het moment dat u uw lieveling mee naar huis heeft genomen, de andere 2 reportages worden binnen 1 jaar gepland. Zo heeft u een leuke blijvende herinnering van uw nieuwe huisdier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief minimaal 25 digitale foto’s van lage resolutie. U kunt uiteraard extra foto’s bestellen. Door middel van uw persoonlijke pagina kunt u op uw gemak een eigen keuze maken.

Nabestellingen Reportage Foto's

 

Formaat foto

Prijs

Hoge resolutie digitale foto p/st. € 5,-

Alle foto's digitaal (Hoge Resolutie)

**Uitsluitend in goed overleg**

€ 75,-

Afdrukken

10*15

20*30

Prijs per stuk

€ 2,00

€ 7,50

Bij bestellingen van meerdere afdrukken tegelijk, maken wij altijd een passende aanbieding.

 

Reiskosten

Bovengenoemde prijzen zijn excl. reiskosten van € 0,19 per kilometer. Binnen een straal van 15 kilometer worden geen reiskosten in rekening gebracht. Ik reken vanaf postcode 2728 ET tot uw locatie en weer terug.

 

Betaling

Het verschuldigde bedrag dient voorafgaand aan de reportage betaald te worden aan de fotografe. Dit dient contant (liefst gepast) te worden gedaan voorafgaand aan de reportage. De Cd-rom wordt naderhand per post naar u toegezonden.

 

Evenementen

U kunt mij ook boeken voor evenementen. Voor meer informatie over de evenementen fotografie kunt u contact opnemen.

 

Mocht u een leuk evenement weten, of moet u toevallig zelf ook rijden, dan kunt u mij altijd contacten.

 

 

Nabestellingen Evenementen Foto's

 

Formaat foto

Prijs

Digitaal (Hoge Resolutie)

€ 5,- p/st

 

€ 10,- p/3st.

Bij bestelling van meerdere foto's tegelijk, maken wij altijd een passende aanbieding.

 

**Het is nog steeds mogelijk om digitale foto's (hoge resolutie) te bestellen voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Helaas ben ik tot de ontdekking gekomen dat niet iedereen de afspraken naleeft. Om die reden heb ik een soort overeenkomst opgesteld die vooraf getekend dient te worden. Ik hoop dat iedereen zich op die manier wel aan de afspraken kan houden en GEEN foto's online plaatst zonder naamsvermelding!**

 

Copyrights

De foto's die Tikvah's Fotografie voor u maakt zijn uitsluitend bedoeld voor eigen gebruik en vertoning in familie/kennissenkring.

Publicatie, verveelvoudigen, verminking en alle andere manieren van openbaarmaking zijn niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Tikvah's Fotografie. Dit is in conflict met de auteurswet. U heeft enkel de afdrukken/digitale bestand gekocht en niet de daarbij behorende rechten. Tikvah's Fotografie wenst overigens ten alle tijden naamsvermelding als u foto’s via het internet/homepages verspreid.

 

Let Op: overtreding van auteursrechten is een misdrijf.

 

Tikvah's Fotografie - Nadine Cardinaels - © 2011-2018