Wie ben ik?

Hallo, ik ben Nadine, de gedreven fotograaf achter Tikvah’s Photography. Mijn passie voor fotografie begon met een diepe liefde voor dieren en het verlangen om hun unieke schoonheid en persoonlijkheden vast te leggen.

Met een Nikon-camera in de hand en een reeks zorgvuldig gekozen objectieven heb ik me gespecialiseerd als dierenfotograaf. Deze ervaring heeft me een scherp oog en een uniek perspectief gegeven om de bijzondere band tussen mensen en hun huisdieren vast te leggen.

Naast mijn passie voor dierenfotografie ben ik ook enthousiast om mijn vaardigheden uit te breiden naar portret- en huwelijksfotografie. Het vastleggen van emoties, liefde en speciale momenten tussen mensen is een prachtige aanvulling op mijn portfolio en biedt mij de mogelijkheid om mijn allroundheid als fotograaf verder te ontwikkelen.

Bij Tikvah’s Photography is mijn doel om de unieke verhalen en emoties van mijn klanten vast te leggen met stijl, creativiteit en authenticiteit. Of het nu gaat om het vastleggen van de speelsheid van een huisdier, de liefde tussen twee mensen of de vreugde van een bruiloft, ik streef ernaar om elk moment onvergetelijk te maken.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou prachtige herinneringen te creëren en vast te leggen.